SPORTO – najveća konferencija za sportski marketing

20. i 21. studenog se odvija najveća konferencija za sportski marketing i sponzorstva u sportu u Portorožu.

Već 11. godinu zaredom agencija S.V. – RSA Slovenija organizira ovaj odličan događaj koji je izrastao u respektabilni događaj u regiji.

Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustava svih dionika sportskog biznisa, a uključuje stručnjake iz područja marketinga, komunikacija, sporta, odnosa s javnošću i digitalnih medija. Ali i sve koji su uključeni u rad na području sporta, sponzorstava i marketinga.

Sporto_0602_131122_VP SLO, Sporto 2013 - sports marketing and sponsorship conference

Kao i svake godine, okupljen je velik broj respektabilnih predavača od kojih možemo izdvojiti:
1. Patrick Nally – čovjek koji je udružio poduzeće Coca – Cola s FIFA-om, smatra se pionirom sportskog biznisa odakle i naziv ‘otac modernog sportskog marketinga i sponzorstva‘.
2. Sally Hancock – voditeljica sponzorskog projekta banke Lloyds TBS za vrijeme Olimpijskih igara u Londonu što je proglašeno za najbolju sponzorsku aktivnost u Velikoj Britaniji posljednjih 20 godina i predsjednica Fonda za ženski sport.
3. Richard Ayers – suvlasnik i direktor 7league agencije i savjetnik za digitalne inovacije nogometnog kluba Manchester City.
4. Thomas van Schaik – Global Brand Director Adidasa, bivši medijski predstavnik nogometnog kluba PSV Eindhoven, a danas dizajnira i upravlja nizom marketinških kampanja marke Adidas.
Ostali predavači su Pauline Bohnec, Nikola Čavić, Tomislav Pacak, Darko Ivančević i još mnogi drugi.

SLO, Sporto 2013 - sports marketing and sponsorship conference, day 2 SLO, Sporto 2013 - sports marketing and sponsorship conference

Svi zainteresirani mogu ispuniti prijavnicu na sljedećem linku, a za studente je osiguran popust.

Sporto možete pratiti na Twitteru i LinkedInu.

Udruga Lima će biti na konferenciji zahvaljući novoj agenciji Overtime te ćemo Vas nakon zanimljivog događaja izvijestiti kako je bilo na ovom odličnom projektu.

Herceg

Working as an executive at Clarus d.o.o. Organize events through NGO Lima. Specialties: Doing projects in next domains: sport, marketing know-how, music, culture, tourism...