Šišmiš – noćna biciklijada

Udruga Lima je u suradnji s Udrugom Zebrica i nepostojećim sbiportalom u subotu 20.10. organizirala svoju prvu noćnu biciklijadu Šišmiš 2014. Domaćin biciklijade je Urban Caffe Mojster.

Cilj ove biciklijade je stvaranje tolerancije među sudionicima u prometu i stvaranje kritične mase biciklista opremljenih reflektirajućim prslucima i svjetlima. Ovu biciklijadu planiramo organizirati nekoliko puta godiš¡nje kako bi skrenuli pažnju na sigurnu vožnju i na činjenicu kako je sve više biciklista na cestama. Također, želimo stvoriti naviku nošenja obavezne opreme kod biciklista kako bi bili vildljivi na cesti i drugim sudionicima (što često nije slučaj).

Biciklijada je protekla u odličnoj atmosferi. Vozilo se 16 km i trajala je malo više od sat vremena. Okupilo se preko 30 biciklista koji su se okrijepili u Urban Caffeu Mojster uz kuhano vino, čaj i kobasice.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Herceg

Working as an executive at Clarus d.o.o. Organize events through NGO Lima. Specialties: Doing projects in next domains: sport, marketing know-how, music, culture, tourism...