Ruralni razvoj – novi projekt

Kako i sami kroz neke projekte radimo u smjeru ruralnog razvoja, predstavljamo projekt koji je pokrenula mlada poduzetnica Martina Lisičak.

Martina je otvorila poduzeće Rural Travel Creator, a uskoro se otvara web portal Rural Travel Creator™ (www.ruraltravelcreator.eu) koji će se baviti promocijom cjelogodišnjeg ruralnog turizma na domaćem i međunarodnom tržištu.

Za naslovnu

Rural Travel Creator™ će uz pomoć inovativnog softverskog rješenja objediniti cjelokupnu ponudu na ruralnim područjima Hrvatske te će biti prilagođen korisnicima web portala i potencijalnim oglašivačima. Cilj Rural Travel Creator™-a je da uz pomoć promocije cjelogodišnjeg ruralnog turizma Hrvatske na domaćem i međunarodnom tržištu doprinese održivom ruralnom razvoju Hrvatske. Budući da je kriza ruralnosti odraz ekonomske krize svakog modernog društva Rural Travel Creator™ pokreće inicijativu Pridonesimo održivom ruralnom razvoju zajedno kako bi na taj način doprinijeli unapređenju standarda života stanovnika ruralnih područja.

Ruralni turizam ima direktne pozitivne utjecaje na razvoj Hrvatske što nadalje može doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta, povećanju poljoprivredne proizvodnje, zaustavljanje iseljavanja mladih i/ili njihov povratak te općenito podiže opću razinu razvijenosti cijelog područja.

Web portal ce biti prilagođen korisnicima Rural Travel Creator™-a koji će moći vrlo jednostavno pretraživati ponudu na ruralnim područjima sukladno njihovoj motivaciji i željama, a malim, neovisnim OPG-ovima, vlasnicima izletišta, eko-etno selima, vlasnicima restorana u ruralnim područjima te svima ostalima zainteresiranima koji imaju što ponuditi turistima, a nalaze se na ruralnim područjima Hrvatske će pružiti mogućnost da se oglašavaju i postanu vidljivi javnosti po njima vrlo prihvatljivim cijenama.

Mi smatramo da je ovo odlična ideja te će ovaj projekt pomoći promociji ruralnog turizma u Hrvatskoj.

Udruga Lima će se aktivno uključiti u ovaj projekt!

kherceg

Working as an executive at Clarus d.o.o. Organize events through NGO Lima. Specialties: Doing projects in next domains: sport, marketing know-how, music, culture, tourism...