O nama

Udruga marketinških aktivnosti Lima je osnovana početkom 2010. godine s ciljem promicanja marketinških i ekonomskih znanja i aktivnosti na području Republike Hrvatske kroz razne djelatnosti (organiziranje raznih događaja na području kulture, sporta, zdravstva, ekonomije itd.).

Osnovali su je nekoliko entuzijasta koji su željeli nešto novo, nešto drugačije, koji su željeli pretočiti svoje ideje u stvarnost.

Odmah nakon svog osnivanja Udruga Lima je pokrenula projekt Brodskih literalnih večeri. Tim projektom Udruga je okupila i predstavila građanima pjesnike amatere iz Slavonskog Broda i šire.

Udruga Lima, također organizira Bicklijadu Mali Pariz – Klakar na kojoj uglavnom sudjeluju sudionici iz Slavonskog Broda i bliže okolice. Biciklijada postoji već 3 godine, i svake godine ima sve veći broj sudionika i sve kvalitetnije predavače u sklopu Biciklijade.

Također, zajedno sa Udrugom Brlićevac i Urban caffeom Mojster, Udruga Lima već 3 godine organizira projekt tijekom manifestacije U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić. Projekt je zamišljen kao povećanje ponude sadržaja grada Slavonskog Broda, i to prvenstveno namijenjena odrasloj publici. U tom ozračju ćemo nastaviti organizaciju i sljedeće godine.

2011. godine podržani od strane Ministarstva turizma za projekt ‘Biciklijada Mali Pariz – Klakar’.

2013. godine podržani od strane EU komisije u kampanji ‘Do the right mix’ za projekt ‘U potrazi za Hlapićem’.

U pripremi imamo niz projekata koji su u fazi pripreme i prijava na razne natječaje, i otvoreni smo za suradnju sa svima koji su zainteresirani.

Ukoliko želite biti donatori i sponzori naše stranice, Udruge ili određenog projekta slobodno nam se obratite.